Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Recuperació, reciclatge i mecànica de bicicletes

ImatgeProgrames on l'aprenentatge i la qualificació s'alternen amb un treball productiu en activitats relacionades amb els nous sectors i activitats amb caràcter emergent, com també qualsevol altra activitat d'utilitat pública o social que permeti la inserció mitjançant la professionalització i l'adquisició d'experiència dels/les alumnes treballadors/ores.

Noves Cases per a nous oficis
Període i
horari:
Des del 14/10/2010 fins el 13/10/2011

Veure/ocultar calendari
Lloc:Ocupació
Adrecat a:Joves entre 16 i 24 anys, inscrits com a demandants d'ocupació. 10 participants.
Ofereix:PRESENTACIÓ
Amb l´objectiu de facilitar l´incorporació al mercat de treball dels joves del municipi, el Patronat Municipal d´Ocupació de Ripollet ha iniciat el projecte: "Millora del patrimoni natural a Ripollet".

OBJECTIUS
El programa te com a objectiu facilitar l´accés al món laboral a partir d´una formació professionalitzadora en sectors tradicionals o emergents, que generin ocupació.
A banda de la formació professionalitzadora, els joves també es formen en competències transversals com ara llengua catalana, matemàtiques, coneixement del medi, etc.

Els nois/es mentre es formen reben una compensació econòmica: durant el 1r semestre una beca i, durant el 2n semestre una retribució del 75% del salari mínim interprofessional.

Participen un total de 20 nois/es repartits en dos mòduls:
- Manteniment sostenible i reparació de la xarxa de reg.
- Recuperació, reciclatge i mecànica de bicicletes.

La durada del projecte és de 12 mesos, on combinaran formació i treball.

A QUI S´ADREÇA
El projecte va adreçat a nois i noies del municipi d´entre 16 i 24 anys que es trobin en situació d´atur, estiguin inscrits com a demandants d´ocupació a l´ OTG i que no hagin finalitzat l´ ESO.
Més dades:CONTACTE
Les persones interessades en participar a futurs projectes poden sol·licitar més informació al Patronat Municipal d´Ocupació de Ripollet. Més informació al Patronat Municipal d'Ocupació, c/ Sant Sebastià, 26. Telf. 93 580 76 42.
Informació:Grup tancat. Pla ja en marxa.


Ombra inferior
Logo peu
Ombra inferior