Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Casa Natura
Imatge
La Casa Natura de Ripollet és un equipament municipal, construït gràcies a les escoles-taller i els plans d'ocupació del Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet, i amb el suport econòmic de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. L'objectiu principal d'aquest equipament és dedicar-se a l'educació ambiental. En aquest aspecte, Ripollet és un municipi privilegiat, ja que en un entorn estrictament urbà com el nostre, no són freqüents els equipaments com la Casa de Natura.

A Catalunya molts dels equipaments especialitzats en educació ambiental es troben en zones naturals o rurals, sovint en parcs naturals, la qual cosa fa que estiguin allunyats de grans nuclis urbans. En canvi, la Casa de Natura de Ripollet es troba situada al mig d'una àrea urbana força habitada i ben comunicada, cosa que dóna una altra visió al projecte que s'hi desenvolupa.

Els serveis de la Casa de Natura estan adreçats a tots els públics i tenen la finalitat de conscienciar sobre les qüestions mediambientals i la sostenibilitat, eina clau per crear una societat més solidària amb la resta d'habitants del planeta i amb les generacions futures, i permetrà un Ripollet més amable i saludable.

Imatge

Adreša:Carretera de Santiga, Km 1,2 Icona link
TelŔfon:646273290
Adreša
electr˛nica:
casanatura@ripollet.cat
PÓgina webhttp://meteo.ripollet.cat/


Icona Enllaš a fitxer extern
 [Obrir]


Ombra inferior

Logo peu
Ombra inferior