Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Servei d'Ocupació Local
ImatgeElsáServeis d'Ocupació locals
Sónádispositiusáque els ajuntaments posen a disposició de la ciutadania amb dues línies d'actuació:ámillorar l'ocupabilitat de les persones en situació d'aturái, en paral·lel,áestablir vincles amb les empresesáper detectar-ne les necessitats i oferir-los assessorament especialitzat per cobrir els perfils professionals que requereixen.

Les accions dels SOL s'engloben en tres categories:
- Assessorament especialitzat i atenció personalitzada a les persones demandants d'ocupació, posant al seu abast informació, orientació, disseny d'itineraris professionals, tècniques de recerca de feina i acompanyament a la inserció.

- Serveis a les empreses,áfacilitant la definició de llocs de treball, la selecció de les millors candidatures per cobrir les vacants, informar de subvencions i accions de creixement empresarial.

- Gestió d'ofertes de treball, per obtenir la relació òptima entre el perfil professional que requereix l'empresa i els demandants d'ocupació de la borsa de treball municipal.

L'objectiu és un servei centrat en les persones i en les empreses amb una atenció personalitzada, potenciant l'autonomia en la recerca de feina i donant resposta a les demandes dels usuaris i necessitats de les empreses.

HORARI
Servei d'Ocupació Local - Atenció personalitzada i sala de Recerca Activa de feina
Obert de dilluns i dijous de 8.30 a 14 hores. Carrer Sant Sebastià, 26 de Ripollet.

Servei d'informació i sala de Recerca Activa de feina (espai antic Club Feina)
Obert dimarts i dijous de 10 a 14 hores. Parc dels mestres, s/n de Ripollet

ADREÇA
Carrer Sant Sebastià, 26
Parc dels Mestres, s/n
Telefon 93 580 76 42
Email sol@ripolletocupacio.cat

ACTIVITATS
Informació, orientació, disseny d'itineraris professionals, tècniques de recerca de feina i acompanyament a la inserció. Selecció de les millors candidatures per cobrir les vacants, informar de subvencions i accions de creixement empresarial Borsa de treball amb la metodologia. Xaloc Intermediació laboral entre demandants i empreses (gestió d'ofertes).

Imatge Imatge

Adreša
electr˛nica:
sol@ripolletocupacio.catOmbra inferior

Logo peu
Ombra inferior