Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

les sessions del Juga amb la Història ensenya com fer una catapulta romana

Imatge
Aquest mes de març, la cita al CIP Molí d'en Rata per a participar en els tallers Juga amb la història canvia de data. Per tal de no coincidir amb les vacances de Setmana Santa, el taller s'avança a aquest diumenge, a les 12 del migdia. En aquesta ocasió, el taller es farà sota el nom L'exèrcit romà. Les catapultes, i es parlarà sobre l'organització de l'exèrcit romà i els els nens i nenes que hi participin construiran una catapulta.
Els romans van arribar a ser l'imperi més poderós del món antic. Les seves legions s'estenien per Europa, Àsia i Àfrica i controlaven tot el Mediterrani. Això només va ser possible gràcies a un gran i disciplinat exèrcit i algunes de les seves més poderoses armes com les catapultes.

El preu de l'activitat és de 4 euros pels nens i nenes a partir dels 5 anys i 1,5 euros per als menors de 5 anys. El cicle de tallers "Juga amb la història" té per objectiu facilitar el descobriment i adquisició de coneixements sobre el patrimoni i sobre diferents períodes i esdeveniments històrics a partir del joc i de les manualitats.

F.R.


16/3/2013


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior