Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Plànol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pública
      Licitació Electrònica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Nivell d'alerta de perill alt per vent fins dimecres

Imatge
El Servei Meteorològic de Catalunya ha establert un nivell d'alerta de perill alt per la situació del vent a la comarca del Vallès Occidental, des d'avui dilluns i fins dimecres. A partir de demà dimarts, a més, l'avís s'extén a l'acumulació de pluja, tot i que de perill moderat. L'Ajuntament de Ripollet ha decidit suspendre les activitats esportives a l'aire lliure.

Són els efectes de la tempesta Glòria, que afecta tot el litoral de llevant de la península, amb perill molt alt especialment a les zones de costa. Per avui dilluns s'esperen vents sostinguts amb ratxes per sobre dels 80 quilòmetres per hora tant al litoral com al prelitoral. Es recomana tancar i assegurar portes, finestres i tendals, i evitar deixar testos o elements que puguin caure als balcons.

A nivell català, Protecció Civil ha activat els plans NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT. Pel que fa a la previsió, avisen que:

Dilluns: La setmana començarà amb precipitació en forma de neu a primeres hores del dia a les comarques litorals i prelitorals, especialment als extrems nord-est i sud. Aquesta precipitació pot donar-se de bon matí en cotes molt baixes i amb el pas de les hores anirà pujant de cota, nevant en comarques del prelitoral. Seguirà nevant, intensificant-se dimarts en cotes ja més altes, podent arribar a acumular 1.5m o 2m de neu nova fins i tot en cotes per sobre els 2.000 m en tot el temporal. Durant tot el dia el vent fort afectarà al litoral i prelitoral amb ratxes per sobre 80 km/h i valors sostinguts, així com fort onatge a tot el litoral, amb valors màxims per sobre els 7 m.

Dimarts: El segon dia de la setmana estarà marcat segons les previsions per pluges sostingudes i abundoses especialment en les comarques de l'extrem nord-est i comarques interiors de Catalunya central i les de l'extrem sud, a més de la neu que pot seguir precipitant a les cotes altes, tant en cotes altes de la Catalunya central i extrem sud, així com el Pirineu i Prepirineu.

Dimecres: La previsió, que convé seguir com es defineix, indica que les precipitacions aniran disminuint d'intensitat al sud, però es mantindran fortes a les comarques del nord. Els cursos fluvials de tot el litoral i prelitoral creixeran amb possibilitat d'afectacions a diferents punts, sobretot la conca del Ter i la Muga.

Pel que fa al temporal marítim, tant dilluns com especialment dimarts i dimecres hi haurà onades de fins a 4m 5m que en alguns casos poden superar els 7m en tota la costa. Amb onatge fort serà difícil que en alguns casos els rius aboquin l'aigua precipitada al mar.

També convé tenir present el fort vent de llevant i Gregal que afectarà sobretot dilluns tota la costa litoral i prelitoral, tot i que es farà notar a tot Catalunya amb valors alts sostinguts.

JPL / NdP


20/1/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email






ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinançament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Català Ocupació