Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

L'Ajuntament suspèn el cobrament dels preus públics municipals

Imatge
Es deixen sense cobrar els serveis esportius, culturals o educatius, entre altres


L'Ajuntament de Ripollet està treballant en un seguit de mesures per ajudar a minimitzar l'impacte econòmic que està ocasionant la situació actual d'alarma pel COVID-19. Aquestes mesures arribaran tant a la ciutadania com al teixit comercial, empresarial i hostaleria.

 

No es cobraran els preus públics dels serveis esportius, culturals i educatius

Durant el temps en què es mantingui l'estat d'alarma, els equipaments i serveis municipals romanen tancats. Per aquest motiu, ja que no es poden prestar els serveis, mentre es mantingui aquesta situació no es cobrarà ni les quotes de les persones abonades del poliesportiu, ni els tallers del Centre Cultural, ni els rebuts de les escoles bressol. També es deixaran de cobrar els imports pel servei d'ajuda domiciliària i els rebuts dels locals d'assaig municipals.

 

Ajudes per al comerç i l'hostaleria locals

També s'han acordat ajuts per al comerç i l'hostaleria de Ripollet. Així, quedaran tamé anul.lats els rebuts per ocupació de la via pública que han de pagar els bars per tenir una terrassa, davant la impossibilitat de poder utilitzar l'espai públic mentre es mantingui aquesta situació.

 




20/3/2020


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior