Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma

Imatge
L'Ajuntament de Ripollet està planificant diferents actuacions a la via pública, que s'allargaran durant el temps que duri l'estat d'alarma, destinades tant a la neteja i desinfecció, com al manteniment i reparació de diferents elements de la via pública. També s'han pres diferents mesures de prevenció contra la Covid-19, seguint les recomanacions de la Generalitat, com és el tancament de les fonts d'aigua de boca del municipi. Durant aquests dies en que ha baixat molt l'activitat als carrers, l'empresa SECE està realitzant certs treballs de manteniment de l'enllumenat públic que estaven pendents de programar, quant a la reparació i reposició de fanals malmesos. Es tracta de més d'una vintena de punts de llum repartits per tot el municipi, malmesos la majoria per corrosió, però també per col·lisió i per vandalisme. El cost d'aquestes actuacions supera els 25.000 euros.

Desinfecció i desratització
També continuen els treballs de neteja i desinfecció, a càrrec d'Urbaser, de carrers i zones properes a serveis essencials i establiments oberts, així com dels contenidors. També a finals de la setmana passada van quedar reparats prop d'una vintena de pedals de contenidors que estaven espatllats, amb l'objectiu que la ciutadania no hagi d'obrir-los manualment.

D'altra banda, en el marc de les actuacions programades per part del departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, entre avui i demà es realitzarà una de les tres intervencions anuals per garantir el control efectiu de rosegadors a la via pública. Els operaris de l'empresa de control de plagues realitzaran una desratització general a tot el municipi, col·locant esquer raticida en uns 130 pous de registre del clavegueram, a més d'actuar al Mercat Municipal.




Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3

3/4/2020


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior