Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Es cancel·la la Festa Major de Ripollet 2020 per la Covid-19

Imatge
La Comissió organitzadora de la Festa Major va celebrar el dimecres, 27 de maig, una llarga reunió on, finalment, va decidir cancel·lar la celebració de la Festa Major de Ripollet 2020, ja que el seu caràcter multitudinari fa difícil garantir bones condicions sanitàries i de seguretat davant la Covid19. No obstant això, insta a la Taula del Pla de xoc econòmic i social a treballar el "buit cultural" amb activitats per a l'estiu.
Aquest és el comunicat que s'ha fet arribar a les entitats locals: á áá

Benvolguts veïns, veïnes, entitats,á
En el marc d'aquesta crisi sanitària provocada per la Covid-19, i fruit de setmanes d'intens debat valorant les diferents circumstàncies per programar les activitats que integren la nostra Festa Major, ahir, dia 27 de maig, la Comissió tenia reunió per a elevar el programa per a la seva aprovació definitiva.

En aquesta reunió, a la vista de la situació actual, la presidència-delegada de la Comissió de Festa Major va proposar no elevar aquest programa a aprovació i, així, cancel.lar la celebració de la Festa Major d'enguany.

Tot i l'inici de la desescalada, les característiques de la nostra Festa Major, una de les més multitudinàries del nostre entorn, no ens permeten garantir les condicions sanitàries i de seguretat perquè tots i totes poguem gaudir dels actes programats. En aquest context on és necessària la col.laboració de tots, exercim també la nostra responsabilitat posant per davant la prudència i la salut de tots els veïns i veïnes.

Instem a la Taula de Xoc a treballar el buit cultural que deixa la Festa Major i a reinventar l'oferta d'activitats d'estiu al nostre municipi, amb totes les garanties de sanitat i seguretat, per la qual cosa posem a la vostra disposició tota la feina duta a terme per la Comissió en aquests mesos.

No ens podem oblidar de la xarxa d'entitats que són l'esquelet de la nostra Festa Major. Per això, creiem que cal treballar amb elles perquè, si ho veuen possible, puguin adaptar les seves activitats per ser incloses a la futura programació cultural.

Ripollet és una ciutat forta, amb un teixit cultural i associatiu molt potent. Estem segurs que superarem aquesta situació, que ens sabrem reinventar i tornar a gaudir de la nostra festa gran. Som optimistes i seguirem treballant per fer-la possible l'any vinent.

Comissió de Festa Major
Ripollet, maig de 2020


28/5/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ