Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Plànol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pública
      Licitació Electrònica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Montanuy explica que deixa ERC per "obstacles interns" però manté l'acta "per construir"

Imatge
Eugeni Montanuy deixa de representar Esquerra a l'Ajuntament de Ripollet perquè, segons ell, la direcció local del partit pren decisions que disten del que considera interès i necessitats dels ciutadans. El regidor va explicar, en roda de premsa, que "l'enrocament inexplicable de certes persones" i "la ferma decisió d'evitar la continuïtat d'una endèmica situació arrelada des de fa temps" han acabat de fer-lo decidir. Tal i com va explicar Montanuy, "la ciutadania és prou intel·ligent com per extreure conclusions" i fer la correlació entre la seva marxa i la que va exercir qui era alcaldable per ERC fins poc abans de les passades Eleccions Municipals, Jordi Soldevila, qui va ser substituït pel mateix Montanuy, fins aleshores un polític desconegut a la vila.

Segons Montanuy, durant l'última setmana ha viscut una sèrie d'acusasions per part del partit, per embrutar la seva imatge. El que fins dijous, quan es doni coneixement al Ple Municipal, és l'únic regidor d'Esquerra Republicana, va explicar que ha estat una decisió "difícil però necessària" per fer front als interessos particulars de qui mantenia una "tossuda i ineficaç trajectòria de treball" i va afegir que "algú havia de fer un cop sobre la taula i dir prou". Montanuy va desmentir també haver estat mai militant d'Esquerra Republicana, sinó que era independent, "un simpatitzant" vinculat a una taula de debat sobre justícia, i que se'l va anar a buscar a principis d'any passat per encapçalar la llista perquè "apareixia a les bases de dades del partit".

Montanuy té la intenció d'esgotar la legislatura com a regidor no adscrit i afirma ser conscient del múscul polític del seu vot, un vot que va assegurar que utilitzarà sempre "per construir, no per generar escenaris bèl·lics", "amb seny i en benefici de la ciutat", donant suport tant al govern com a l'oposició amb els projectes que s'adeqüin al que consideri positiu per Ripollet. Tot i que com a regidor no adscrit es queda sense una estructura de partit al darrere, no descarta acabar formant, en un futur proper, un equip de treball "amb gent vàlida", malgrat afirma que encara no ha tingut contactes de cap mena. Eugeni Montanuy va anunciar també que deixarà la plaça com a Conseller Metropolità, una posició que era "fruit d'un acord polític" i que ja ha posat a disposició de l'alcalde.

JPL


21/9/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email






ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinançament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Català Ocupació