Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Plànol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pública
      Licitació Electrònica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
El Ple aprova el nou sistema de recollida selectiva amb el porta a porta

Imatge
El Ple Municipal va aprovar ahir el nou sistema de recollida selectiva porta a porta, un dels contractes més importants de l'Ajuntament, amb els vots a favor de Decidim, SOM Ripollet i el des d'ahir regidor no adscrit Eugeni Montanuy. El PSC s'hi va abstenir, reclamant que el canvi al porta a porta es faci progressivament i no de cop, mentre que Ciutadans hi va votar en contra argumentant que és "un plantejament lluny del consens veïnal". La primera tinent d'alcalde Pilar Castillejo va argumentar que actualment es recicla "una tercera part dels residus dels ripolletencs", i és un percentatge que "cal capgirar" per tal d'evitar sancions a la ciutat que repercutiríen als ciutadans. Castillejo va assegurar també que aquest nou sistema "repercutirà en més beneficis per qui recicli bé".

També es va aprovar una modificació de les ordenances fiscals per a l'exercici 2021, que s'ha elaborat en el marc de la situació post pandèmia i la incògnita de si es rebran les subvencions promeses pels ens supramunicipals. Va rebre els vots favorables de Decidim, SOM i Montanuy, mentre que Ciutadans hi va votar en contra i el PSC s'hi va abstenir reclamant una rebaixa de la taxa de l'IBI que compensi la pujada dels valors cadastrals.

També es va aprovar el nou reglament del nomenclàtor, amb l'exposició d'Ainara Tatché de Jovent Republicà i els vots favorables de totes les forces excepte el contrari de Ciutadans; la presència de Pilar Castillejo com a representant a l'AMB en substitució de Montanuy, amb els vots de Decidim, SOM i Montanuy, el vot contrari del PSC que va argumentar "falta de diàleg" i l'abstenció de Ciutadans, i una petita modificació de crèdits per valor de 1.159,59 € per fer front a la quota de l'Associació de Municipis per l'aigua pública, amb els vots de Decidim, SOM i Montanuy i l'abstenció de PSC i Ciutadans. Pel que fa a les mocions, es van aprovar la presentada pel PSC sobre escoles segures, amb els vots favorables de totes les forces i l'abstenció de Montanuy, i les dues de decidim sobre maltractament animal i millores del transport públic, totes dues per unanimitat; mentre que la presentada per Ciutadans i PSC sobre l'ocupació no va rebre prous suports com per tirar endavant al rebre el vot negatiu de Decidim i Montanuy malgrat el vot favorable de les forces proposants i SOM Ripollet.

JPL


25/9/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email






ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinançament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Català Ocupació