Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Iniciat el termini de presentació de sol·licituds de beques per al curs 2019-2020


Fins al pròxim 15 de juny es mantindrà obert el termini per a la presentació de sol·licituds de beques, tant de menjador com per a l'adquisició de llibres i/o material escolar, per al curs 2019-2020. Poden sol·licitar-la les famílies dels alumnes empadronats a Ripollet que cursin de P3 a 4t d'ESO. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament o de forma presencial.

Si es fa presencialment, és imprescindible concertar dia i hora a l'OAC (c. de Balmes, 4), trucant al telèfon 935 046 000 o amb cita prèvia online. La sol·licitud també pot presentar-se telemàticament, a través del formulari disponible a la Seu Electrònica, amb certificat digital i seguint les instruccions indicades en quest portal de tràmits.

Les sol·licituds poden trobar-se als centres educatius de Ripollet, públics i concertats; a les oficines de Serveis Socials (C/ Can Masachs ,18); a l'OAC (c. de Balmes, 4), i al web de l'Ajuntament.

Recomanació sobre l'IRPF
Des de Drets Socials s'informa als sol·licitants de beques escolars (menjador i /o material escolar ) per a curs 2019/20, que és recomanable comprovar a l'Agència Tributaria si té l'obligació de presentar la declaració de renda 2018. En cas de tenir l'obligació de presentar-la i no fer-ho, la seva resolució pot quedar pendent.

Ripollet, 23 d'abril de 2019


23/4/2019








Logo peu
Ombra inferior