Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Els infants i els joves, uns dels protagonistes de la Festa Major de Ripollet 2019

Imatge
Seguint amb la voluntat d'oferir una àmplia oferta d'activitats per a públic familiar i juvenil, el programa de la Festa Major 2019 compta amb moltes activitats dirigides especialment per infants i joves, així com algunes novetats. Aquestes propostes han estat treballades, des de fa mesos, a les comissions d'infantil i de joves.

Com ve succeint en els darrers anys, el tret de sortida el farà el Col·lectiu Popular l'Aresta amb la pre-festa que tindrà lloc dijous, 22 d'agost, a les 19 h a la pl. Molí. La pre-festa inclou el seu ja tradicional txupinasso, a les 21 h.

Divendres el públic familiar trobarà ja instal·lat l'espai del petit lector a la carpa de la Biblioteca ubicada a la plaça Pere Quart. Aquest espai romandrà fins diumenge i anirà oferint tallers i conta contes. A més, a partir de les 18 h a la plaça Pere Quart, trobarem jocs de gran format (dames, parxís, laberints, etc.) construïts artesanalment amb fusta, amb l'objectiu de fomentar les relacions personals entre familiars i amics, tot potenciant valors educatius i saludables.

Dissabte al matí, el corre aigües sortirà de la rambla de Sant Jordi davant de la torre de l'Argentera i comptarà amb la participació de la Xamuskina. A la tarda, mentre els infants més grans ballen a ritme de rock and roll amb Xics&Roll, els més petits, de 9 mesos a 3 anys, podran gaudir d'un espai per nadons que s'instal·larà a la pl. Molí.

Diumenge a partir de les 18 hores, al final de la rambla de Sant Jordi (Can Mas) hi haurà un espai d'experimentació i joc lliure adreçat a infants entre 0 i 8 anys on hi haurà estructures de psicomotricitat, joc sensorial, joc de construcció, sorrals de cereals i espais de calma.

Un dels dies forts d'activitats infantils serà dilluns; al matí, la plaça Pere Quart es convertirà en un espai de tallers, espai de jocs i una activitat per a 'mamis, papis i bebes'. I a la tarda, acollirà el taller de maquillatge i el pinta la festa major amb guix.

Pel que fa als joves, tindran diverses cites imperdibles aquesta Festa Major, des del correbars de divendres, al Ripollet Rock, les activitats del xiringo del COP, el concert de grups locals diumenge amb Gatillazo, Wild Mamas, Akantoide y Gamerok selector de Kanyapollet, i el concert de dissabte amb Tribade, Jazzwoman, David Hidalgo i DJ Lunpens. Dilluns a la tarda hi haurà el taller de grafiti, a la plaça Pere Quart i la gimcana que ha preparat el Centre d'Esplai l'Estel a la que us podeu inscriure a partir de dimecres 21 d'agost, de 18 a 20 hores, al Casal de Joves.

Finalment, infants i joves tenen una altra cita que no es poden perdre amb els diferents balls de confeti que hi haurà: diumenge el confeti infantil, a les 20 h, a la plaça Molí amb els Xiula Big Band; i dilluns el confeti de veterans, a partir de les 22.30 h a la rambla de Sant Jordi amb Sarrià de Ter; i el ball del confeti amb Txandals, a les 24 h, al brollador del Parc dels Pinetons.

NdP


17/7/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ