Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
6.000 alumnes formaran part de la Campanya de teatre, música i dansa

Imatge
En el marc de l'Any Scènica, per primera vegada, aquest programa també s'ofereix als alumnes de secundària

Prop de 6.000 alumnes de 7 centres educatius de Ripollet participaran aquest any a la Campanya escolar de teatre, música i dansa, que organitza l'Ajuntament de Ripollet, a través del Patronat Municipal de Cultura i amb el suport de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. Com a novetat, la campanya, que s'ofereix als centres a principis de curs, mitjançant el Catàleg de Propostes Educatives, compta amb una activitat adreçada als alumnes de 1r d'ESO dels diferents instituts.

Aquesta novetat respon a un dels eixos de treball de l'Any Scènica per tal d'apropar les arts escèniques i, concretament, la música, als centres de secundària de Ripollet. La resta d'espectacles estan adreçats específicament als cicles d'infantil, inicial, mitjà i superior, i es complementen amb uns objectius que els mestres poden treballar a l'aula amb els alumnes.

La Campanya de teatre, música i dansa va néixer fa uns anys amb l'objectiu d'oferir la possibilitat als alumnes d'apropar-se al Teatre Auditori del Mercat Vell a veure un espectacle durant l'horari lectiu. D'aquesta manera, es potencia la creació de nous públics en l'àmbit de les arts escèniques i els permet descobrir noves maneres d'aprenentatge.

Entre els diferents espectacles que s'ofereixen està 'La Jana i els tres ossos', teatre de titlles, ombres i música dirigit als alumnes d'educació infantil; 'Una poma, un pomer', perquè els més petits s'apropin a la música d'una manera sensorial; 'La gallina dels ous d'or', que s'ofereix als alumnes de cicle inicial per reflexionar al voltant de la pobresa, la riquesa i l'avarícia; 'Avua', un espectacle multidisciplinari adreçat a la primària; 'Dan dan dansa', un espectacle de dansa que conté un material didàctic creat pel Mercat de les Flors; 'La màquina dels sons', un conte pels alumnes de cicle mitjà sobre la llibertat i el respecte dels éssers vius; 'Música per camaleons', per conèixer els orígens i la importància del jazz i el blues; 'Tot bufant', per conèixer els instruments de vent; 'Robin Hood', un espectacle de teatre, música i ball; i 'Hip Hop', que s'ofereix als alumnes de 1er d'ESO per conèixer els orígens, desenvolupament i importància del Hip Hop i el Rap.

Cada escola ha de fer la seva sol·licitud mitjançant el web ripollet.cat i el Patronat Municipal de Cultura és l'encarregat d'establir el calendari de passis i comunicar-ho als centres.

D'altra banda, el Centre d'Interpretació Molí d'en Rata també ofereix mitjançat el Catàleg de Propostes Educatives un programa de visites al Molí d'en Rata i els diferents tallers de patrimoni i història, els quals poden sol·licitar els centres.

NdP


17/10/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ